Public   Weymouth Seafront

Won in an open design competition, the Weymouth Seafront fulfils the local councils brief for a bold modern statement to compliment the town’s listed Georgian promenade.

The scheme proposes three new buildings to replace the current Tourism Centre/Cafe, life guard post/boat shed and the sand sculpture pavilion. Each building is conceived as a flowing landform at the interface of the town and the beach to be constructed in reinforced concrete, and designed to create a wave of new buildings within the renovated seafront landscaping.

Client    Weymouth and Portsmouth Borough Council
Location    Weymouth, UK
Status    Competition - Winner

Cost    £2.5m
Structural Engineer    Expedition
Services Engineer    PHA Consult
A B C D G H I L M N P R S T U W Y

Enter your search terms in the field above.

Individual terms should be separated by a comma ','